Thursday, May 28, 2009

alone..

assalamualaikum..petang ni ain nak balik kampung..sorang2..korang doakan ain selamat smpai ye..ain rindu sgt dgn family..ain nak bawa diri kejap..rasa cam nak pegi 1tempat yg tenang sorang2..tepi laut ke..ain kena muhasabah diri..ermm..tah la..ain tak tau patut ke ain nak terasa hati..tapi skrg hati ain sedikit terguris..agak terkilan..betul la ungkapan kesakitan yg sebenar adalah bila disakiti oleh orang yg paling kita sayang..even kita cube untuk tak terasa tp takley nak tipu hati sendiri..by the way thanks to pamie sebab entry ko dpt mengurangkan kesedihanku ini..ko la sahabat terbaik..chewah ayat poyo je..korang semua jaga diri tau..jangan lupa doa2kan ain.. =)

p/s; awak seharusnya sentiasa ade bersama saya tatkala saya betul2 memerlukan sokongan dan semangat..awak sendiri tau macam mana keadaan saya dan apa yang sedang saya pikul..moga awak akan lebih memahami diri saya menyelami dan mengerti hati saya..

9 comments:

d i D a_LittLeBaby said...

pergilah menenangkan diri selagi kamu mahu..jangan ilangkan diri kerana di sini terlalu ramai insan ynng menyayangi anda..pergilah kemana anda ingin menenangkan fikiran dan perasaan kalau itu mahu mu untuk tenangkan perasaan mu...

cehhhh!!! formal giler!!!

kimomoto kozaima said...

banyakkan bersabar k..selalunye benda berlaku dulu sebelom benda baik jadik....mcm cerita syurga cinta tuh...

"kita tertanya kemana hilangnya matahari dan kenapa berlaku hujan dan petir, rupenye Allah berikan kite pelangi"

Syed Mohd. Aiman said...

sabar la ain..

Allah nak beri yg terbaik for u...

saya pun pernah dilukakan oleh org yg di syg... so ui understand as well..

btw apa email u ????

nak hnatar photoshop ni...

ni link untuk download dia
http://files.filefront.com/PhotoshopCS4Portablerar/;12414162;/fileinfo.html

JIVEBUMZ said...

balik kg rupannya ain k tak pela sabar k.. kadang2 kita mmg akan mudah terasa nak pulak dengan org yg kite sayang.. banyak kan berdoa eh..

buang yg keruh amek yg jernih k!

~honey_nurhaliza~ said...

ain..sabar ok..nnt story ek...Allah amat mengetahui apa yg terbaik utk hamba2 NYA...:)

AkuAyie said...

betul apa ain ckp tu.
Akan lebih saket kalau datang daripada orang yang kita sayang.
Sabar banyak2 ya Ain.
Di mana ada kemahuan, di situ ada jalan!
eh jp, mcm xde kaitan plak...
huhu

::ainbutterfly~ said...

dida~thanks dida cyg..

kimo~betul2...mane la pelangiku tak muncul2 lg..

::ainbutterfly~ said...

aiman~suterakasih_butterfly@yahoo.com
kt cni takley nak download.. =(
jivebumz~thanks kak ila..
kak hani ~ tenkiu akak..doa2kan ain ye..
ayie~thanks ayie..haha menyimpng dr tajuk..hihi

░♥si lampu neon♥░ said...

sedih nye