Tuesday, May 19, 2009

last weekend..

salam semua..ok meh kite layan gambar2 mase ain pergi melaka last weekend..semua gambar di shoot menggunakan DSLR nikon d80 dan canon 1000d oleh mr anas and me..ade juge gmbar yg menggunakan tripod..kitorang pergi pagi2 sabtu sampai malam ahad..sampai ade beberape org yg demam sebab letih lalu MC isnin tu..termasuk la ain..hehe..kitorang pergi 15 orang..4kete..by the way,korang memang best n sporting.. =) oh ye,gambar2 ni ain akan update time by time orait..sebab kene curi2 mase nak edit gambar n update blog..and sorry sebab gambar2 ni tak tersusun ikut mase..gambar bawah ni mase kt zoo..aksi bermanje dgn kura2 sebab dah letih berjalan..muke ain yg berminyak2 tu sila abaikan..ngee~



























21 comments:

eyena amir said...

kat mane tu ain?mcm bes je

~honey_nurhaliza~ said...

mana pic ain?? nk ngk..:)

Nazra~ said...

chantek ah semua gambar ^_^

JIVEBUMZ said...

sian ain dah tak boleh edit gambo kat opis.. huhu bos kedekut loh :(

sabar taw!

AkuAyie said...

giler2 ar korang..haha

babymiLosh said...

waaaaaa... nak men go kart! ngidamm.. heheeee.. btw,, kat ner ek tmpt2 ni?

::ainbutterfly~ said...

kat melaka..mmg besh sgt! tak puas pegi 2hari je..bukan salu dgn kawan2..

::ainbutterfly~ said...

haah skrg mmg ain susah cket nak online nak edit gambar..tak sabarnye nak beli laptop....nak duitttttt......

manja04 said...

huhuhu...nice pic ain...haaa dr aritu agi ak nk camera ngn ko...xjd2 agi hihiihi...bile agi nk FD sesame huhuhu

::ainbutterfly~ said...

hihi..manje,ko suh la dorg plan lg FD ke mane2 plak..pas raye ke..bleh skali dgn hanimun org n anas..ngee~

Kimy said...

bro anas guna nikon apa ek? besar jugak kemera dia tapi tripod kecik je. nati terbalik kang tripod tu, URGHH~~ 1 kehilangan besar.

::ainbutterfly~ said...
This comment has been removed by the author.
::ainbutterfly~ said...

dia gune nikon d80..berat la..skt tgn nak bwk..kecik ke tripod tu? uishhhh...kalo terbalik maka tamatlah riwayat kesan degil..

milimilo said...

kualiti gambar memang superb..gambar2 pon menarik je..nice posing..hehe :)

manja04 said...

huhuh leh jer nk wat agi...wajib tu..pasni kene cr lak spe nk lead hihihi..
ewah kemain hanimun yer...pas raya mne ade kt cni uwaaaaa...kne 'terbang' lah...kne tggu cuti ag ar hihihih...

::ainbutterfly~ said...

tenkiu milimilo..
manja..suh je fit lead lg cam aritu..ala..kene tgu korang cuti la ye..

kimomoto kozaima said...

wah ceyes cantik giler huhu
model2 pon pandai possing ^^

::ainbutterfly~ said...

yeah dorg mmg sporting pandai posing..byk lg gambar2 besh tak sempat nak edit n upload..

MH said...

Sume gambar cantik2...

::ainbutterfly~ said...

tenkiu MH..

cerita dewasa said...



Keep up the good work!
Thanks for sharing.
cerita dewasa / cerita 17 tahun / cerita panas
cerita sex / cerita abg / cerita bokep / gambar bokep
abg hot / gambar hot / cerita horny / cerita hot