Friday, June 5, 2009

blur la...

assalamualaikum..korang sihat? ain tengah blur la..bingung korang tau kan 2.8 ni ain akan kawen..tapi kan..ain tak rase pape pun..bukannye lame lagi..8minggu je..pejam celik dah sampai..hari ni kad kawen ain siap..nak pegi amik dah pun..ade la beberape org tanye ape perasaan ain..ain tak tau nak jawab..apabolehbuat sebab ape ye? korang tawu tak? lagi pun sekarang ain busy cket dgn keje kt office ni..stress letih la..malam2 susah nak tido plak tu pas umah sewa ain kena masuk pencuri tak bermoral tuh! sungguh biadap kau pencuri! aiiyaaarrrk!!!
keplak hah mampuih pong..haha.. pegi la rompak umah org kaya yg kedekut tuh..rompak umah bujang yg tak berharta ni..marah1 tapi alhamdulilah barang2 ain selamat..akak2 kt umah ain hilang laptop,rantai milik kak ila aka jivebumz pn nak diamik..padan muke ko perampok..ko ingat emas ke? zhulian la..ko bagi hadiah kt awek ko jela..tak laku nak gadai..pastu beg kak ina,nset kak zai..headfon,kad reader..habis umah kitorang bersepah..kejadian berlaku pd isnin aritu..ain cuti malam baru smpai umah sewa..kalo ain tak cuti mst DSLR ain kene rembat skali kn..tidakkkkk!!marah2 syukur takde sape yg cedera..
eh berbalik pada tajuk ye..korang ade pape cadangan tak untuk majlis ain nanti?

10 comments:

AkuAyie said...

bagi jelly untuk para tetamu... yarm2...hehe

zeal_tech said...

ku hrap...
kad jemputan sampai ke rumah ku...
muhaha.....
ole2 utk para jemputan dh plan ke nk bg apa nie.....

JIVEBUMZ said...

huh geram sama itu penyamun tarbus!!! rase macam nk hentak jer pale dia kan.. kalo kenal la kan :P

erm ain kene senaraikan apa yg perlu ada mase majlis ain nanti.. ala cam kak nana wat kat blog die tu la..:)

kimomoto kozaima said...

ala kimo keje la that day 020809 tuh..x pe la nnti try gak dtang cmne pon...rugi owh x g tgk diye kawin..
eh ade mase scan la kad kawin tuh leh kitaorng buat guide nk g sne nnti ^^

jgn layan sgt sgt perasaan tu..syaitan mmg suke kcu kite klu kite tgh melakukan kebaikan...S.A.B.A.R...

kimomoto kozaima said...

hey join my contest^^

Jamil Awang said...

Sila Jenguk-jenguk ye...

::ainbutterfly~ said...

ayie~itu sudah semestinye..hihi..ayie kene dtg la yer..

zeal~mesti smpai punye..dun wory..bwk hadiah beco2 taw..ngee~

jivebumz~tula,nak plan pn tak sempat lg ni..byk bende blm wat..

::ainbutterfly~ said...

kimo~ kimo wajib dtg taw..bawak geng2 tu..ayie n milimilo..hihi..betul2..syaitonnirrojim mmg akan cube menyesatkan ms kite nak wat baik..

kimomoto kozaima said...

huhu diwajibkan ke...klu x g dosa ek..^^insyaallah..nnti kimo siap bawak dslr lg haha

::ainbutterfly~ said...

wajib2..wah..dah ade dslr ye..wokey chaiyuk2! teringin nak jumpe korang..ngee~