Monday, February 2, 2009

the most important day for me..

3 february 2009..hari ni umur pn dah 23tahun..cepat je mase berlalu..pejam celik pejam celik..cam tak percaye pn ade usiaku dah sebanyak ini..tiap tahun 3februari la hari yg paling aku tunggu..hehe..rase cam taknak smpai keesokkan harinye..nk rasa hari ni lame2 lg..sbb aku rasa hari ni mcm ramai je syg kt aku..ramai ingat n ambil berat pasal aku..aku gak dpt byk doa dari family n kawan2..terharu jugak la ramai kawan2 yg wish..ingat gak korang kat ain ni ye..thank u so much..syukran..terima kasih..and perkara yg paling membuatkan aku terharu ialah....



cantik tak?thanks to u my dear abg..really2 appreciate that..actually dari kecik lg aku teringin sgt nk rantai ni..penah gak la minta kt mak..tp dulu family pn bkn org senang..nk pakai barang2 camtu mmg tak merasa la..so tinggal harapan jela..alhamdulillah hari ni dpt plak special present ni...thanks again dear..

dgn usia 23 tahun ni aku harap aku akan jadi lebih baik dari sebelum ni..insyaallah..i will improve myself..and aku harapkan sokongan dr kawan2 tersayang..semoga aku lebih kuat,tabah n sabar mengharungi ape jua ujian dan dugaan dlm hidup..

5 comments:

JIVEBUMZ said...

hepi bufday to u.. may ALLAH bless u..

wah dah dapat adiah dpd tomei nie pasti tambah cayang kt abg anas yer..

p/s: jgn cepat majuk yer!! :P

honeysour's blog said...

hepi bufday ain...
moga tabah selalu...

waa....dapat rantai....
bestnye...

p/s : yong, buang la word verification kat bawah ni..

susahla nak komen...

NurulAin_butterfly said...

hehehe...tenkiu2...kak ila n kak nana..

masviona said...

wah sronok nye dpt adiah....dr yg tersayang lak tuh neway

hepi buffday to u...:)

Hayati said...

appy besday to ainn...
may ALLAH bless u...
dapat adiahh dr special gitu...