Friday, October 9, 2009

beria suruh letak..

dari last week lagi mr anas asyik tanye da letak belum gambar babycat dia kt blog..ain plak kalau online mengadap facebook je..hehe..hari ni baru nak update..mr anas kena kerja hari ni..nasib half day je..tah pape ntah delloyd tu..kalau takde mr anas cam dorang takley buat keje..semua nak harapkan mr anas je..camtu naikkan la gaji cepat2..kerja bukan main banyak tapi kedekut..dari dulu ain memang tak brape nak puas hati..kesian mr anas tak menang tangan kt office dia..ade makhluk tu plak tak boley harap..sikit2 call mr anas padahal dia lg senior..kalau mr anas cuti pn handset asyik bunyi..geram taw! mengganggu privacy..moga2 mr anas zuhair cepat2 dinaikkan pangkat dan gaji..aminnn...alamak..lari tajuk..ngeee~
Ok lah berbalik pada jalan yang benar..mr anas beria suh ain publish gambar2 kucing dia nih..so special sebab lahir pada 090909..hehehe..mmg sangat cute..ain sampai rasa nak picit2 je..comel sangatsangat!




17 comments:

nizamsani said...

comel.

Farhah Zaidah said...

comel sgt3..hehe..geram3...

::ainbutterfly~ said...

ye2 mmg sgt comel..nasib tak kena geget..

♥chentaMAYA™ said...

gua doa mr anas naik pangkat!
hee~
gile comey kucin tuh!~

lemonade said...

sgt cute tp sangat2 geli ya amat.

lemonade said...

sgt cute tp sangat2 geli ya amat.

::ainbutterfly~ said...

nape lemonade geli dgn kucing ye..

DakLengai said...

gebunya...kucing parsi ke?

::ainbutterfly~ said...

kucing siam tak silap..ade 4 ekor baru lahir tp sekor mati..

lemonade said...

ha'a geli dgn kucing. eeee...

fifie said...

comel sgt2....
baby cat fifie baru hilang...sedey!!!

Julia & V said...

kucing XDXDXD

ohh dkt kuis? bdr seri putra mmg best! >_<

hai :) ske bce novel x?

klu suke,jmput2 lah ke online novel sy ye ;)

http://jeritanyangpudar.blogspot.com

time ksh ;D

Anonymous said...

comel sangat..

Syafarah said...

salam kak..

AaaaaaaaaAAAAAAaaaaaAAaaaaaaa~!!

saye suke gile kucen!!!! nak2!! send sekeping due ekoq kak.. plizz..

::ainbutterfly~ said...

wsalam..amik la gmbar yg ade tu..save je..hehe..

Syafarah said...

salam..

arrrrrrrrrrggggghhhhhhhh!! comey gile!!!!!!!!! cam nak geget ngap!
mane umminye kak??

i.b.t.i.s.a.m~ said...

waa.... sgt cumey.... rs nk gigit2 je tucing 2....