Monday, October 26, 2009

sangat sangat rindu dan sayang..

hari ni tah kenapa rase emosional sungguh..bukan ape,just terlalu rindukan family..yela, ain dah jadi isteri org kan..suami da jadi no1..dari dulu ain plan nak keje tak jauh dari umah n boleh tiap2 minggu balik umah..tapi takde rezeki lagi..Allah mengetahui mana yg lebih baik utk ain..lagipn da jodoh dgn org jauh..redha jela kan..tengok gambar2 dulu dapat gak mengubat rindu..tadi pn baru pas call adik..moga2 family ain akan bersatu dan bahagia dunia akhirat..

ni gambar dah lame..4tahun lepas tak silap..

7 comments:

~ceRRy beRRy~ said...

alahai..
kesian ain..
ain jgn sedey2 ek..
nnti cuti bila2 blk la umah ain plak tau..bercuti kat sane..hehe..

JIVEBUMZ said...

jgn la sedey2 ain.. tiap2 minggu bleh balik ape..hihi

::ainbutterfly~ said...

kalo dekat mmg ain akan salu balik..2minggu skali pn ok..tp skali blk mst seratus lebih habis..

Wanie-san said...

ala..sabar ain..sedh plak wani..bile dah jadi isteri org kne b'sedia dri segi fizikal n mental..so..kalau kol 2 dpt la mengubat rindu skit kat famili kan..

Anonymous said...

balik lah kampung kalu rindu sangat..

stay lama2 sikit lepas rindu..

lemonade said...

situasi dh berubah, sekarang ain perlu utamakan suami..

::ainbutterfly~ said...

iye iye betul tu..moga ain dpt jadi isteri solehah..aminn..