Thursday, September 24, 2009

unhappy

Ni ain nak cite pasal wedding ain aritu..ramai yang cakap kitorang cam main kawen2 je..tak serius..my daddy in law pn cakap camtu..yeke? ade 1 perkara yang kalo boleh nak je ain undur balik masa n betulkan..patutnya nikah kt masjid pukul 1030 pagi..ain dah siap dah time tu..tapi kena tunggu adik2 perempuan ain yang ramai tu siap sampai lambat sampai masjid..pastu bile tgk mekap ain memang ain tak suka! Rosak mood..nampak gelap pastu tak cover parut2 yang ade..actually lbh kurang sebulan lebih b4 kawen aritu ain ade beli 1 produk utk kulit..memang mahal la..yela dah nak kawen mesti la excited kan..nak prepare macam2,nak nampak cantik masa wedding nanti..masa tu muka ain bukan la teruk pn..Cuma ade jerawat cket2 je..touch up cket tak nampak la..tapi bile pakai produk tu terus naik mendadak jerawat..kat pipi lak tu..pastu parutnya susah gile nak hilang..ain stop pakai tapi parutnya still tak hilang..menangis la ain..nak menyesal pn tak guna sebab dah beli..kan bagus kalo duit tu ain guna untuk benda yang lebih berfaedah..kalo ain ni banyak duit takpe..sampai sekarang parutnya still ada lagi..susahnye nak hilang..mak andamnye aritu dah la guna foundation yg gelap..pastu eye shadow purple plak..patutnye pink la kan..huh..nak wat cam mane dah lepas dah pun..dah boleh nak ubah dah..

well gambar2 wedding dari kimo n kimy baru sampai tadi..ni antara gambar2 yang paling ain suka..thanks kimo kimy touch up kan balik muka ain..n thanks to ayie sebab sudi datang..ngee~












11 comments:

AkuAyie said...

wahh......cantek..

ait? terselit gamba owg? hahaha..~

tp seyes la, ske gamba yg ain nengok cermin tu. nmpk natural.

kimomoto said...

Alhamdulillah sampai pon...igt nk pos laju aritu, kimy g pos biasa jek huhu..
sory ye ain..

::ainbutterfly~ said...

mst la kena letak gambar ayie..thanks for coming.. =)

its ok kimo..yang penting dah sampai..

@reLoG said...

Its ok ain..
sume da lpas kn..
ain da cube yg tbaik..
yg pntiG ain da slamat nikah dgn en.anas..

hmm..anyway..kt pn lg 7 bln bakal jadi isteri org..tkut tu memG ada..
sb ank sulung..

i try my best la untk wedding tu nnti..insyaallah..

asna cute said...

asna cuke gmbr yg lastttt sekali tue hehe ada balik bunga2 cinta hehehe

JIVEBUMZ said...

wow cantik gilerrrrr... puas ati kan biler dapat gambar n shoot yg cantik mase hari bersejarah kite kan?

tak sabar lak akak nk tunggu my turn :P

::ainbutterfly~ said...

@reLoG..yeke nak tawen dah..wat preparation betul2 taw..ain pn anak sulong jugak..=)

asna..mr anas suke sgt men baling2 bunga..hihi

jivebumz..tp gambar nikah takde yg cantik la..huhu..ok2 tak sbr tgu turn kak ila..

Cik aiNa said...

selamat pengantin baru ain..

erk..x saba nak kawen jugak..eee..

Anonymous said...

moga bahagia ke akhr hayat...

::ainbutterfly~ said...

thank u.. =)

Hanida Lavida said...

sweetnya u.. =]