Monday, September 14, 2009

baru nak update ke?

haaa....sekian lama baru ain nak publish entry ni..seminggu sebelum puasa aritu ain n mr anas pergi genting dgn my cousin honeysour dan suaminya..saje jalan2..dari umah ain pergi ke putrajaya dulu umah honeysour then pas zohor baru gerak..huhu..kat sana ain n mr anas just main boling je..sebab dah lewat kitorang malas la nak masuk..ni antara gambar2 yang ada..nak tau..kitorang slumber je bawa kamera masuk kt tempat ais tu..nasib tak kantoi..pandai2 la sorok kan..
suamiku tersayang










12 comments:

asna cute said...

weeee sejukkk~

Wanie-san said...

wow...so romantik..best kan g genting!hehe

::ainbutterfly~ said...

mmg sejuk sgt men ais tu..hihi..mst la sonokkk... =)

JIVEBUMZ said...

bestnye tak pe tak pe tgu turn akak plak nanti :P

mAr@ZiEy said...

huhu..lps raya bru plan nak g..tp tak tau jd ke tak..huhu

::ainbutterfly~ said...

jivebumz..cepat2 kak ila..join club kami..hehe..
mAr@ZiEy..ain tak dpt bkak your blog la..is it available?

naz said...

waohhh bestttt

honeysour's blog said...

best kan g genting,...
tq ain n anas sebab tumpgkn kitorang..

::ainbutterfly~ said...

beshhhh...nanti kite g lg yek..bwk baby plak..hikhik

AkuAyie said...

hehehe..
bestnyer..
gelak2 ayie nengok gambar korang..
havoc tul :P

norhaizan said...

suka la pic dlm entry ni..posing cantik2....nway, very lovely sweet couple of yours..

::ainbutterfly~ said...

thank u.. =)