Wednesday, April 15, 2009

layannn..

award dari kimo..thanks..sowie agak lmbt..sebab lately agak busy..ngee~Award rules

1. 1st insert this badge or the pic above to inform u have been awarded

2. Make sure u take the pic n said it is from [http://sheluvsmusic.blogspot.com]

3. You should tell 10 facts or hobbies about yourself.

4. You should choose 5 other bloggers (easier the ones who follow you) and tell their names in your blog

5. Dont forget to go to their blog and tell them they have been tagged !!!


~anak sulong dari 8 adik beradik
~asal dan lahir di perak
~sewa umah kat kota kemuning
~suke photography
~suke jalan2 kt tempat yg tenang
~benci dgn rokok sebab asapnye sangat menyakitkan otak
~suke kucing
~love my car yg diberi name pupu
~kuat berfikir
~tak tau nk tulis ape lg..haha~

takmo tag sape2..sebab...sukati la...wek..lalalalala~



tag dari kimo..ni je ade tulis name so jwb yg ni jela..

1. Apakah hubungan awak dan dia? + diorg?

kawan kt blog maa..

2. 5 impressions terhdp dia...
i. sempoi
ii. kalakar kot..
iii. sporting

iv. bertanggungjawab..hehe..
v. ok gak kwn dgn dia nih..


3. Perkara yang paling memorable yang die lakukan kat awak..

advice tntng photography..

4. Perkara paling memorable yang dia kata pada awak..

i told u, u are talented...^^ nice picture.. ngehngeh..

5. Kalau die kekasih awak.. awak akan..
hah?

6.Kalau dia jadi musuh awak. awak akan...
takmo la musuh2..tak baik..

7. Kalau die kekasih awak.. dia perlu improve dlm..
erkk...


8. Kalau dia jadi musuh awak... mungkin kerana...
oh tidak mungkin..

9. Overall impression ttg dia..
sempoi

10. The most desirable thing to do to her/him...
amik gambar sesame?? hehe

11. Apakah awak rasa ttg pandangan org terhadap awak?...

tak tau la..

12. The character of you for yourself?
sensetif kot

13. On contrary, the character you hate about you..
cemburu n marah

14. The most ideal person you want to be with?
UNDERSTANDING..


15. For people who like you.. tell sumthing about them...
i love u..hehe

16. Ten people you tag:
~takmo tag org juge
~takm0
~takmo laa
~taknak

~nehi

~no
~laa
~tidak
~enggak
~sape nak wat sile la..



ade lg 1..nak amik dua2 gak tak kira..incik kimo jgn kedekut taw..


i'm not single award untuk sesape yang dah berpunye..same gak korang kena bgtau 4 sebab nape pilih untuk not single..
sape2 nak award ni leh amik ye..ngee~
~sebab tak suke sorang2 ~tak suka rasa sunyi ~nak selalu ada teman bercerita ~ive got one


~kadang rasa sunyi gak bile takde sape nak layan
~bukan tiap masa org ada masa untuk diri kite
~kadang2 kite tak dihargai dan dipinggirkan..huhu cedey
~bile perasaan kite tak dpt difahami kite rase cam hidup sorang2 je..



3 comments:

kimomoto kozaima said...

hahahaha akhirnya jawab gak tag i ni ek huhu...
ada 1 award lg la DatinAin yang gambo kucing tu..g tgok blik ^^

::ainbutterfly~ said...

haha dah wat dah..dah amik due2 tu..tak kire nak juge..

kimomoto kozaima said...

hehehe amik je sy x kisah pon ...^^