Wednesday, November 4, 2009

apa cerita yang korang nak ain tulis?

salam alaik untuk pembaca2 blog ain nih..ain tau ramai yang selalu baca entry2 ain..betul kan kan kan..even tak meninggalkan jejak di sini tapi ain tawu..baiklah..nak tanye sesiapa ada cadangan tak untuk cerita apa ain nak tulis dalam blog ni..dalam 3minggu ni je ain ada masa nak update..nanti korang akan susah nak tgk ain update pape lagi sebab ain akan start keje..

9 comments:

Cik aiNa said...

ain cite pasal isu semase lak..mesti best..xpun tips2 ke..hehe

The Pamiesz® said...

ko citer la pasal tips2 camne nak jadi serius. aku tak reti la. camne nak kawen kalo tak serius kan. hahaha

::ainbutterfly~ said...

cik aina..haah betul gak kan..ok2 nnt ain tulis..

pamie..ko same je dgn laki aku tu tak tau nak serius asik nak merepek wat lawak je..mmg la best tp kadang2 tu geram jgk time seruis dier main2..

lemonade said...

ala..kalo dh keje pun bg la ruang utk update.. xkan nk tggal mcm 2 je kan. =) cite la pasal2 ape2 pun. hikhik

JIVEBUMZ said...

ain dapat keje kat mana?

~ceRRy beRRy~ said...

ifa nk ain citela life pas kawen nih...

mst best kan! =]

~daLucky0ne~ said...

ahaa..
btol ckp ifa..
nk cte pas kawen..
musti differ from dok bujang kn?

::ainbutterfly~ said...

lemonade..mst akan update tp agak susah cket la.. =)

jivebumz..ain keje kt kemuning..nnt ain dtg kite cite ye..

ifa..ok2 nnt ain tulis ye.. =)

daluckyone..mst la berbeza..sgt berbeza..

Anonymous said...

salam,

maybe ain boleh cerite pasal zaman kecik2..
bagi tips2 untuk yang nak kawin..