Tuesday, March 17, 2009

dah setahun...

lame tak update blog..huhu..aritu ade sorang hamba Allah ni tanye...kenape dlm blog ni kejap2 bahasekan diri aku,kejap2 ain..sukati kite la..hehehe..takde la..actually bile ain guna aku mean tu suara hati ni..maybe tak mampu diungkap or diceritakan dgn kata2...errrrr....whatever... erm...ahad 15.3 aritu genap 1year ain bertunang...kejap je mase berlalu..sesaje je nak celebrate kt umah abg gee..sepupu ain..time tu yang ade abg gee,kak shima wife abg gee,nisa,kak nana aka honeysour bersama abg ady tunangnye,ijai, me n of course mr anas zuhair..ape perasaan??haha..tah la..bercampur baur..disebaliknye tersimpan seribu satu cerita suka duka..disebalik senyuman tersimpan sejuta makna...ape maknenye??entah....kenape?? entah...


3 comments:

honeysour's blog said...

semoga ain tenang semuanya...

FUZZY said...

jgn sedey2.. insyAllah. jgn pandang kiri n kanan, truskan perjalanan.. dengar suara hatimu, fikiranmu will navigate, wahai ain!

JIVEBUMZ said...

hepi anniversary.. at least dah ada tunang kan??