Tuesday, July 14, 2009

ceriteracinta??

a:pergi la minta maaf kt dia..ko salah juga kan..
jangan la ego sangat..tak baik camtu..sampai bila..eyelash
b:biarlah..biar dia yang minta maaf..dia kan lelaki..
biarla dia yang beralah..notalk
a:ish kenapa degil sangat ni..cube la buangkan ego ko tu..
ingat cket dia nk jadi husband ko dah pun..nanti ko lagi kena
sabar dgn sikap dia..ko takley melawan,kena taat pada dia..
kalo tak dosa besar taw derhaka pada suami..syurga ko kt dia
nanti kan..lagipun aku rasa kali ni mmg ko yg salah..
pergi la minta maaf..please...kurangkan banyak ego tu.......shameonyou
b:peduli ape aku sape yg salah..aku takmo mengalah..tamoooo!!!notlisten

ye ain mmg ego cket..tetapi hanya dgn lelaki wokey..
sebab ape yg pernah ain lalui dulu..dan juge pengalaman ramai
org yg terdekat dengan ain..kdg2 tu ain salu tak mengaku
perasaan sebenar ain..ain dah la agak kuat cemburu..kesian
mr anas..ni sume sebab 1kejadian dalam hidup ain..
nanti ain akan buat 1 entry tentang tu..tolong nasihat ape
patut ain buat..dari semalam hati kecil meronta ronta
suruh minta maaf tapi yg ain buat lain..ain seolah2 lagi tambah
kesalahan ain..
abang..im sorry....sooo sorry.....worried

16 comments:

honeysour's blog said...

alahai..tacing plak kak nana baca ni...
sabar ye ain...
yg penting umah sewa kna carik...
huhu..
hahaha..

::ainbutterfly~ said...

k nana,ain rase anas terase pasal semalam kot yg ain cakap tu..

mAr@ZiEy said...

ain..better mintak maaf..
klu ain rse ain bersalah,lbh baik mintak maaf dr Mr Anas ungkit di msa akan dtg..heheh

@rE-LonG said...

ain..
kdg2 kt xleh tlalu ego.
tp kne la tgk pd situasi tu..kLo kt bsalah..kt kne gak mnta maaf..

lgpn..ain akn jd suami isteri..kene sliG tolak ansur k =)

::ainbutterfly~ said...

mAr@ZiEy~ ain mmg nak mtk maaf tp tak terkeluar dari mulut..

@rE-LonG~ haah betul tu..tp susah kan nak bertolak ansur..uwaaa

JIVEBUMZ said...

oic gado eh..jgn gado lame2 kang makin banyak makan hati owh.. dah dekat2 nak kawen nie kene banyak2 bersabar k!!

buangkan sikap ego tu untuk kebaikan bersama.. tak rugi kalo kite yg mengalah.. mengalah bukan bererti kalah! tapi hanya untuk kebaikan bersama.. fikir-fikirkan laah

::ainbutterfly~ said...

gado lg..tp gado2 manje je..hihi..biase la da habit kitorg mst gado punye..
yeah betul betul betul..

kimomoto said...

ala biasa la tu..huhuh lelaki selalunye x kan sanggup menjeleskan si pasangannya..mybe x sengaja kot..seyes2 x tipu..

Kimy said...

perghh!~ kacak giler lah, laki siapa tu?? hehehe

(^^)

::ainbutterfly~ said...

kimo~ mst ade pengalaman kan kan kan..ngee~

kimy~hahaha kembang idung beliau..laki shaye!!!

kimomoto said...

kasi duit cuci gambar sudah haha^^ for friend only

zeal_tech said...

baeknya abg anas...huhu...

tia said...

ego,
bahaya tol.
main dengan ego.

AkuAyie said...

omg. sedih r baca entri ni. tmbh ngn gambo kt bawah tu..wuwu..

menusuk kalbu.
agaknya ni lah yg dikatakan mcmc2 dugaan bila nak dirikan mahligai bahagia ek? huhu

::ainbutterfly~ said...

moga abg anasmu itu menjadi lebih baik..aminnn...

::ainbutterfly~ said...

tia..haah betul betul betul..ego itu pemusnah..

ayie..huh mmg sgt hebat dugaan tempoh pertunangan..sgtsgtsgt menguji kekuatan..